PANTAS JAWI DI PUTRAJAYA

“Pertandingan Pantas Jawi dapat memupuk generasi pelajar mempelajari tulisan Jawi dan menjadikannya suatu mata pelajar yang menyeronokkan. Pertandingan ini juga menjadi platform kepada usaha memperkasakan penguasaan pelajar dalam tulisan Jawi sama ada dalam bacaan atau tulisan, dan seterusnya memartabatkan Jawi sebagai warisan peradaban bangsa yang unggul.”

– Sempena Bulan Bahasa Kebangsaan 2011 ini, esok tibalah acaranya, sesudah bertungkus-lumus, moga Tuhan mempermudahkan segala urusan. – al-Kurauwi

Advertisements

2 thoughts on “PANTAS JAWI DI PUTRAJAYA

  1. Salam, terima kasih saya ucapkan kepada Tuan kerana sudi menyenarikan kembali senarai karya untuk kategori cerpen remaja HSKU. Memang susah untuk mendapat pautan bagi setiap cerpen yang tersenarai ke peringkat akhir tambahan pula bagi yang disiarkan di majalah. Alhamdulillah cerpen saya yang bertajuk Bunga Telur Kenduri Kahwin dan Rancanganku RancanganMu tersenarai ke peringkat akhir.

  2. Salam kunjungan Tuan Helmi,
    Tahniah atas kejayaan tuan. Gembira andai dapat membacanya. Harap Tuan Helmi dapat memberikan pautan cerpen tuan untuk tatapan pengunjung.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s